چند نکته بسیار مهم و قابل توجه را برای انتخاب و خرید گوشت سالم و تازه توصیه کرده است که به قرار زیر است:
۱. گوشت باید ترد، آبکی و دارای بوی مطبوع باشد.
. فرآوردههای گوشتی نباید دارای استخوان شکسته باشند.
. رنگ طبیعی گوشت تازه به استثنای گوشت مرغ، قرمز تیره است. گوشتی که تازگی خود را از دست داده این قرمزی را ندارد و به دلیل تخریب رنگدانههای گوشت در معرض هوا، رنگ آن خاکستری یا قهوهای میشود.
. سطح گوشت باید کاملا تمیز باشد و زیاد مرطوب یا زیاد خشک نباشد. هم چنین روی بافت ماهیچهای آن نباید ذرات خون وجود داشته باشد.
درباره این سایت