چند نکته بسیار مهم و قابل توجه را برای انتخاب و خرید گوشت سالم و تازه توصیه کرده است که به قرار زیر است:


 ۱. گوشت باید ترد، آبکی و دارای بوی مطبوع باشد.


 . فرآورده‌های گوشتی نباید دارای استخوان شکسته باشند.


 . رنگ طبیعی گوشت تازه به استثنای گوشت مرغ، قرمز تیره است. گوشتی که تازگی خود را از دست داده این قرمزی را ندارد و به دلیل تخریب رنگدانه‌های گوشت در معرض هوا، رنگ آن خاکستری یا قهوه‌ای می‌شود.


 . سطح گوشت باید کاملا تمیز باشد و زیاد مرطوب یا زیاد خشک نباشد. هم چنین روی بافت ماهیچه‌ای آن نباید ذرات خون وجود داشته باشد.


خرید گوشت تازه


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سمفونی دانلود فایل کانتر استریک قالیشویی و مبلشویی مادر رشت ۲۰۱۶ ۸۴ ۳۳ ویژگی های عینک ها طراحي نما انجام پروژه هایdatabase حریم تنهایی