برش دادن
چاقوی نان دندانهدار بهترین ابزار برای برش نان بدون له کردن یا پاره کردن آن است. هنگام برش نانهای نرمی که یک (یا چند) روز ماندهاند، چرخاندن نان روی کناره و برش دادنش از آن ناحیه مانع از له شدن بیشتر نان می شود. ضخامت ایدهآل تست چیزی بین نیم اینچ (1.25 سانتیمتر) تا سه چهارم اینچ (2 سانتیمتر) است. من معمولا ضخامت بیشتر (2 سانتیمتر) را انتخاب میکنم و کیفیت قابلتوجه نان نسبتا ضخیم برشته را ترجیح میدهم. اگر شما ترجیح میدهید برشهای نازکتری داشته باشید، ایرادی ندارد؛ از تمایل خود پیروی کنید، تست غذایی با قابلیت تغییر و تنوع بسیار زیاد است.
نگهداری
برای نگهداری قطعهای نان تازه به مدت چندین روز، آن را در پاکتی کاغذی بپیچید و سپس پاکت را در کیسهای پلاستیکی قرار دهید تا رطوبت را حفظ کرده و نان سفت و بیات نشود. بسته به نوع نان و محتویات و افزودنیهایش، این قطعه نان در هر جایی میتواند بین سه تا پنج روز تازه و سالم بماند؛ چنانچه فرآیند تخمیر نان به آهستگی انجام گرفته باشد، مدت سالم ماندن آن حتی میتواند بیشتر از این مقدار هم باشد.
درباره این سایت